Een nieuw gezicht bij Artemis

Sinds 1 april is er een nieuw gezicht bij Artemis: Mariska van Wensem heeft het secretariaat van de belangenvereniging overgenomen van Marianne van der Zijp. 

Graag stel ik mij aan u voor: Mariska van Wensem is mijn naam, ik ben 48 jaar, getrouwd en moeder van een zoon (18) en een dochter (14). Daarnaast heb ik een trouwe viervoeter (Duitse Dog). 

Ruime ervaring

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het secretaresse- / managementondersteuningsvak, waarvan ruim 15 jaar als zelfstandig ondernemer. Aanvullende opleidingen, levenservaring, moederschap en het zelfstandig ondernemerschap hebben een senior professional van mij gemaakt.

Een gezonde combinatie tussen digitaal en menselijk

Werken wordt steeds digitaler. Naast alle slimme technologie is het van onschatbare waarde om de juiste menselijke connectie ertussen te behouden. De connectie die mee helpt sturen en initiatiefrijk relevante netwerken verbindt. De secretaresse weet de keten van initiatieven aan elkaar te verbinden om samen met managers tot het gewenste eindresultaat te komen. 

Mariska van Wensem

Ik ben verheugd om een verbindende schakel voor Artemis te mogen zijn. 

Let op: veranderende contactgegevens

Het emailadres van het secretariaat blijft ongewijzigd, wel wijzigt het postadres en het telefoonnummer. Wilt u desgewenst de contactgegeven in uw administratie aanpassen?

Artemis
p/a Weg en Bos 21
2661 DG Bergschenhoek
Tel: 010 – 30 767 95
info@artemisnatuurlijk.nl