Marianne van der Zijpp neemt afscheid van Artemis

Na 25 jaar neemt Marianne van der Zijp afscheid van Artemis. Een kwart eeuw leidde Marianne het secretariaat van Artemis. Nu richt zij een laatste keer persoonlijke woorden aan alle leden van Artemis: 

Aan de leden van Artemis

Afscheid van Artemis. Afscheid van een 25-jarenlange samenwerking. Afscheid van de vele fijne contacten. Met heel veel plezier heb ik mij ingezet voor de ontwikkeling van de organisatie. Het zijn boeiende jaren geweest, waarvan ik trots ben mijn steentje daaraan te hebben mogen bijdragen.

Het belang van Artemis en de bedrijven, die hierbij zijn aangesloten staat meer dan ooit in de belangstelling. De branche kan een wezenlijke rol gaan vervullen in de transitie naar de verduurzaming van de gewasbescherming. Er liggen kansen, meer dan in het verleden. En ja, de handschoen moet worden opgepakt. Artemis als belangenorganisatie speelt hierbij een essentiële rol m.b.t. de bewustwording van alle partijen in de keten en niet in het laatst richting overheden.

Dank aan u als leden voor de contactmomenten ook in de persoonlijke sfeer. Dank aan het bestuur voor de samenwerking, die altijd op een hele fijne wijze heeft plaatsgevonden. Dank aan de directeur met wie ik in de afgelopen jaren veel heb overlegd en gespard om Artemis de rol in het speelveld te geven, die het verdient. Hierdoor is een bijzondere band ontstaan in de samenwerking.

Ik wens u allen heel veel wijsheid, succes en gezondheid toe.

Mijn opvolgster, Mariska van Wensem van Secretariaat Online, wens ik veel werkplezier toe binnen Artemis.

Met een vriendelijke groet van
Marianne van der Zijpp