Nieuwe thema- en werkgroepen Artemis

Sinds kort is de nieuwe organisatiestructuur met 4 themagroepen van kracht. Om alle leden nog beter en sneller van de uitkomsten van deze thema- en werkgroepen te voorzien, is ook de communicatie verder vorm gegeven.

Het aantal leden gericht op de activiteiten van biostimulanten is groeiende en Artemis ontwikkelt zich steeds meer als een belangrijke belangenbehartiger op het gebied van biostimulanten. Zo heeft Artemis een duidelijke rol bij de NEN (Voorzitterschap NL normcommissie Biostimulanten) en is Artemis actief betrokken bij de werkgroepen van de CEN/TC 455 Plantbiostimulants (o.a werkgroep 2 Claims Biostimulanten en WG 5 Microbiology). In de laatste ALV (november 2022) is het voorstel om van de werkgroep Biostimulanten een themagroep te maken aangenomen. (zie ook: Nieuwe voorzitters Themagroepen Artemis )

Binnen Artemis zijn nu vier themagroepen actief, waaronder 2 werkgroepen.

  1. Communicatie en profilering
  2. Wet- en regelgeving Gewasbescherming
    1. Werkgroep Biologische bestrijders en bestuivers
    2. Werkgroep Bioprotectans
  3. Wet- en regelgeving Biostimulanten
  4. Kennis en Bewustwording

(zie ook: Zo is Artemis georganiseerd )

De thema- en werkgroepen bestaan uit deelnemers van leden van Artemis. De voorzitters van de themagroepen hebben ook zitting in het bestuur. 

Communicatie & documenten

Omwille van maximale transparantie zijn de stukken in te zien door alle leden van Artemis. In het documentarchief  vind je alle documenten als download. Van elke vergadering wordt een kort nieuwsbericht samengesteld met de belangrijkste items, zodat je actief op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten binnen Artemis.

Doe mee!

Wil je zelf actief deelnemen in de thema- of werkgroep neem dan contact op met het secretariaat 


MEER INFORMATIE?

Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Helma Verberkt   (directeur Artemis).

Tip: Dit en ander nieuws voortaan sneller ontvangen? Schrijf u dan in voor de Artemis nieuwsbrief