Artemis praat Tweede Kamer bij tijdens rondetafelgesprek op 12 januari - kijk live mee

Op woensdag 12 januari is er een rondetafelgesprek op initiatief van de Vaste Kamercommissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Onderwerp: gezonde gewassen en gezonde bodem. Je kunt live meekijken!

Het gesprek dient als voorbereiding voor een nog nader te plannen commissiedebat over gewasbeschermingsmiddelen. Namens Artemis is directeur Piet Boonekamp uitgenodigd om daar zijn - en onze - visie over te geven.

Je kunt meekijken als je interesse hebt. Het rondetafelgesprek vindt digitaal plaats en begint om 14.00 uur. Piet is uitgenodigd in het blokje 'Branche', dat is voorzien tussen 15.20 en 16.00 uur. Andere blokjes tijdens het rondetafelgesprek zijn gereserveerd voor wetenschap, overheid en toelating en onwonenden.
 
Het programma van het rondetafelgesprek is hier te vinden, evenals de position papers die zijn ingestuurd. Zodra het gesprek start, komt een knop in beeld voor de livestream (ververs eventueel de pagina).

Digitaal deelnemen rondetafelgesprek

Bekijk de position paper van Artemis hier.

Tip: Ook via de app 'Debat Direct' is het gesprek te volgen. Deze app kun je downloaden op je smartphone of tablet. Informatie over Debat Direct via deze link.