8 februari 2023 (archief)

Event groene genetica, veredeling en gewasbescherming

Donderdag 16 februari 2023 organiseert het AgriFoodTech Flanders consortium samen met Wageningen University & Research (WUR), HollandBIO, RVO en VLAIO een matchmaking event Vlaanderen-Nederland gefocust op “groene genetica, veredeling en gewasbescherming”. Dit event vindt plaats op de Wageningen Campus (Impulse building 115), en is voorzien te starten om 12:30 uur (optioneel programma) of 13:45, zie overzicht in onderstaande tabel. Mocht je geïnteresseerd zijn in deelname, gelieve deze dag alvast in de agenda te blokkeren en interesse kenbaar te maken via het preregistratieformulier.

Het aantal deelnemers is beperkt, en we zullen dus een “first come first served” principe hanteren waarbij we zoveel mogelijk individuele organisaties en bedrijven de kans willen geven deel te nemen.

Om een dergelijk matchmaking event aan ieders verwachtingen en behoeftes te laten voldoen, vragen wij om input via het preregistratieformulier.

Verdere informatie rondom het programma volgt na de preregistratie. Mochten er intussen vragen zijn schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Aanvang

 

12:30

Keuze uit: Campus Tour naar NPEC of Lunchlezing in Impulse (beide inclusief lunch) (optioneel)

13:45

Ontvangst (koffie/thee)

14:00

Welkom WUR

14:10

Presentaties samenwerkende organisaties : flanders.bio, HollandBIO, VLAIO en RVO

14:45

Matchmaking (4 rondes á 20 minuten)

16:30

Netwerkborrel

18:00

Einde

 

Hierbij voor de duidelijkheid nogmaals de link naar het preregistratieformulier: https://flandersbio.formstack.com/forms/preregistration_matchmaking_vl_nl