Jadis Additiva Agri B.V.


Jadis Agri b.v. is een internationaal opererende organisatie, gericht op de ontwikkeling, verkoop en marketing van veilige en speciale additieven. Jadis verzorgt een gediversifieerd programma van veilige meststoffen, biostimulanten, bio adjuvant producten en diensten voor de agrarische industrie.

Onze ambitie is om zo dicht mogelijk bij de klant te staan door middel van een persoonlijke aanpak waarbij wij u graag informeren, inspireren en enthousiasmeren. Jadis stelt zich ten doel om de ideeën van onze afnemers van binnenuit te begrijpen, zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden. Met het centraal stellen van de klant trachten wij een gezonde groei te realiseren, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en u hiermee uw voordeel kunt doen.
Bij Jadis staat kwaliteit voorop, zo zijn onze producten SKAL gecertificeerd en hebben wij een afdeling die zich puur op kwaliteitsvraagstukken concentreert.

Jadis Agri b.v. staat voor de vertegenwoordiging van mooie en kwalitatief hoogwaardige producten die door middel van onderzoek hebben bewezen het verschil te maken. Wij streven ernaar om samen met onze afnemers op een gezonde manier topprestaties te behalen, waarbij betrouwbaarheid, innovatie en maatwerk onze kernwaardes zijn. Hierbij richten wij ons op toeleveranciers en producenten van de akker- en tuinbouwsector, waarbij wij ons niet beperken door grenzen.

JadisAgri Logo

AdresSchie 38
Postcode3111 PN
PlaatsSchiedam
Telefoon010 2731789
E-mailj.akerboom@jadis.com
Websitejadis-additiva.com

Terug naar overzicht