De voordelen van een eigen Artemis profiel

Als Artemis lid kunt u veel dingen zelf regelen via uw persoonlijk Artemis profiel. Wilt u nooit meer nieuws missen, of de communicatie binnen uw eigen organisatie stroomlijnen, maak dan een profiel aan, of werk uw bestaand profiel bij.

In het profiel geeft u aan, of en op welk email adres u de Artemis nieuwsbrieven wilt ontvangen. Specifieke nieuwsberichten op de Artemis website zijn exclusief voor leden toegankelijk. Om deze te kunnen lezen, moet u ingelogd zijn.  (tip: gebruik de wachtwoord functie in uw browser, om uw accountgegevens automatisch in te vullen)

Naast nieuwsberichten kunnen Artemis leden met een profiel op de ledenpagina ook andere relevante informatie vinden, zoals een jaarkalender en de beschrijving en voortgang van projecten. Notulen en documenten van vergaderingen of projecten kunnen worden ingezien en gedownload.

ACCOUNT AANMAKEN       of werk uw bestaand profiel bij

De voordelen op een rij:

Ledenpagina 3

Beheer uw individuele voorkeuren in uw eigen Artemis profiel.

exlcusief nieuws

Toegang tot exclusieve nieuwsberichten ()

Ledenpagina 2

Lees alles over de voortgang en resultaten van het Uitvoeringsprogramma Gewasbescherming 2030. Bijvoorbeeld de rol en activiteiten van Artemis. 

Themagroep

Blijf op de hoogte van de inhoud en resultaten van andere thema- en werkgroepen binnen Artemis. Je hebt toegang tot alle documenten en notulen. 

Ledenpagina 1

Toegang tot de Ledenpagina op de website

Pilot projecten

Exclusieve informatie over praktijk pilots vinnen het UP2030. Wat is het doe, wie doet mee en welke resultaten worden geboekt?