U bent hier:

Home

Vernieuwde website voor leden

Artemis heeft een nieuwe website. Voortaan kun je nog veel meer regelen via het ledenportaal. Bekijk alvast, wat je in MIJN PROFIEL kunt regelen.
Vernieuwde website voor leden

Update jouw profielfoto

Vanaf nu kun je op nieuwsberichten reageren of jezelf inschrijven voor events of bijeenkomsten. Leuk, als wij jou ook herkennen. Upload een leuk profielfoto van jou. 
Update jouw profielfoto

 

Welkom op het nieuwe ledenportaal van Artemis

Ontdek hier aanvullende exclusieve informatie die alleen toegankelijk is voor onze leden. Leer bijvoorbeeld de deelnemers aan de verschillende thema- en werkgroepen kennen onder commissies. Of lees de recente notulen van één van de themagroepen. Wie zit er eigenlijk in het bestuur? En welke bedrijven zijn überhaupt lid van Artemis? Mis geen bijeenkomst of event meer door de agenda bij te houden. 
Ga op ontdekkingsreis door de blauwe menubalk bovenaan deze pagina.

Maar wacht, voordat je verder gaat, vergeet niet om je profiel bij te werken en een leuke foto van jezelf te uploaden. Vanaf nu kun je namelijk reageren op nieuwsberichten en andere deelnemers van Artemis zien die zich hebben aangemeld voor bijeenkomsten of jouw aanmeldingen voor evenemeten zien. Laat jezelf zien en maak deel uit van onze levendige vereniging!

Ben je hoofdcontactpersoon vanuit jouw bedrijf? Dan kun je via 'mijn collega's' alle profielen van jouw collega's beheren om op deze manier de aansluiting met jouw bedrijf optimaal te houden. 

Laatste foto's

 • Artemis Kennisdag 2023

  15 november 2023
 • Symposium 'Natuur-inclusieve Tuinbouw'

  29 juni 2023
 • Afscheidsreceptie Willem Ravensberg & Guido Halbersma

  12 juni 2023
 • Artemis Kennisdag 2022

  09 november 2022
Bekijk meer foto's