U bent hier:

Gezamenlijk verkiezingsmanifest tuinbouwsector aan politieke partijen verstuurd

Artemis heeft samen met de diverse tuinbouwsectoren een breed afgestemd verkiezingsmanifest ondertekend en verstuurd naar alle politieke partijen.

Ondanks de vakantieperiode en het reces in de Tweede Kamer zijn de voorbereidingen voor de nieuwe verkiezingen van de Tweede Kamer op 22 november in volle gang. Politieke partijen werken aan hun verkiezingsprogramma’s en soms worden er nieuwe partijen opgericht.

De lijn die wij als Artemis hebben ingezet richting communicatie naar maatschappij en politiek wordt voortgezet. Dat betekent dat wij als Artemis onze speerpunten blijvend onder de aandacht brengen bij bestaande én nieuwe politieke partijen. Ter versterking van deze boodschap hebben wij gezocht naar samenwerking binnen LTO en Greenports Nederland.

Gezamenlijk verkiezingsmanifest

Samen met de diverse tuinbouwsectoren is een breed afgestemd verkiezings-manifest opgesteld waarin ook plantgezondheid is meegenomen. Het verkiezingsmanifest is mede ondertekend door Artemis en verstuurd naar alle politieke partijen.

< Bekijk het verkiezingsmanifest