U bent hier:

Artemis verwelkomt QM Environmental Int. als nieuw lid!


Artemis mag met QM Environmental International B.V. alweer het 36e lid verwelkomen. Een warm welkom aan de directie en alle medewerkers!

QM Environmental International B.V. is een bedrijf dat al sinds het jaar 2000 actief is op het gebied van milieu-biotechnologie.

QM biedt innovatieve oplossingen voor afvalwaterzuivering, bodemsanering, afvoer- vetput en rioolonderhoud, reiniging, algencontrole in vijvers en meren, en geurcontrole aan industrieën en overheden. De producten van QM zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, zoals bacteriën, plantaardige bioactivatoren en geurneutralisatoren.

Productlijn Biostimulanten voor de agrarische sector

Met de kennis die is opgedaan in het ontwikkelen en toepassen van deze bio-producten, heeft het bedrijf een nieuwe productlijn ontwikkeld voor de agrarische sector onder de naam MicroAktiv®. Deze omvat een reeks producten die toepasbaar zijn in verschillende sectoren, waaronder veeteelt, akkerbouw, glastuinbouw, fruitteelt en viskwekerijen. De producten bestaan uit biostimulanten op basis van natuurlijk voorkomende micro-organismen, plantaardige bioactivatoren en natuurlijke mineralen. Ze zijn ontwikkeld met de gedachte dat de wereld op zoek is naar duurzame alternatieven voor de traditionele landbouwmethoden. De MicroAktiv® producten kunnen agrariërs helpen bij het omschakelen naar een duurzamere manier van werken zonder verlies aan rendement. Met een focus op milieuvriendelijke oplossingen draagt QM Environmental International B.V. bij aan een betere en duurzamere toekomst voor de agrarische sector.