U bent hier:

Artemis verwelkomt Micosat Nederland bv als nieuw lid!

Artemis groeit door en mag met Micosat haar inmiddels 37e lid verwelkomen! Een warm welkom aan de directie en alle medewerkers!

Micosat Nederland BV, de officiele naam van het bedrijf, is importeur van de Italiaanse moederbedrijf.en zorgt voor de distributie en advies in land-en tuinbouw.

Een interessante ontwikkeling voor de Nederlandse land- en tuinbouwsector is het Micosat F. Dit product bestaat uit Mycorrhiza als het primaire ingrediënt, aangevuld met een uitgebalanceerde mix van bacteriën die specifiek is afgestemd op elk type gewas. Op deze manier wordt een op maat gemaakte oplossing geboden om de bodembiologie te verbeteren. Het doel van Micosat is om bij te dragen aan een teeltproces met zo min mogelijk chemische middelen, of om op zijn minst het gebruik van deze middelen te minimaliseren. Ze streven naar dit doel door hoogwaardige producten te leveren en deskundig advies te bieden, met de ondersteuning van meer dan 15 hoogopgeleide onafhankelijke adviseurs in Nederland, de Benelux, Duitsland en daarbuiten.

Ervaar meer over dit nieuwe lid van Artemis en bezoelk de website van Micosat Nederland.