U bent hier:

Artemis verwelkomt Microbac B.V. als nieuw lid!

Artemis mag met het bedrijf Microbac het inmiddels 38e lid verwelkomen!

Microbac is specialist op het gebied van microbiologische oplossingen die van vitaal belang zijn voor diverse sectoren waaronder land- en tuinbouw. Waarbij de innovatieve toepassingen  een cruciale rol spelen in het verrijken van de bodem, het bevorderen van gezonde gewasgroei en het verhogen van de opbrengst. Microbac is een pionier in het ontwikkelen van microbiologische samenstellingen die vernieuwing brengen. 

Onderzoek, Ontwikkeling en Expertise
Het doel van Microbac is om duurzame landbouwpraktijken te ondersteunen door innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Daarom streven ze in hun laboratorium voortdurend naar nieuwe, vooruitstrevende microbiologische toepassingen.

Klantgerichtheid
Microbac gelooft in nauwe samenwerking met hun klanten en bieden naast hun zogenaamde ‘one size fits all’ oplossingen, ook op maat gemaakte oplossingen aan die voldoen aan de  specifieke behoeften en doelen van de klant.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is de kern van het bedrijf. De producten zijn ontworpen met een sterke focus op het minimaliseren van de milieubelasting, terwijl ze tegelijkertijd optimale resultaten in de land- en tuinbouwsector garanderen.

Microbac deelt graag haar passie voor microbiologische innovatie en duurzame land- en tuinbouw met Artemis en haar leden.