U bent hier:

Potentiële marktkansen biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen op de Sahara Expo

Van 15-17 september 2024 vindt de Sahara Expo plaats in Egypte. Dit evenement zal zich richten op klimaat- en watervriendelijke landbouw. Daar liggen ook veel kansen voor biologische meststoffen en biologische gewasbeschermingsmiddelen. Eerder dit jaar is er een succesvolle workshop georganiseerd door het landbouwteam van de Nederlandse Ambassade in Egypte over marktkansen van biologische meststoffen en biologische gewasbeschermingsmiddelen. Ook Artemis nam deel aan deze workshop.

Op de Sahara expo zal ook een Nederlands paviljoen aanwezig zijn. Dit zal een van de grootste Nederlandse paviljoens zijn. De verwachting is dat er veel vraag zal zijn naar Nederlandse biologische meststoffen en biologische middelen. Daarnaast worden matchmaking mogelijkheden en workshops georganiseerd over biologische meststoffen en biologische middelen. Er zijn nog mogelijkheden om u hiervoor in te schrijven. Zie inschrijfformulier 

Meer informatie over deelname aan het NL Paviljoen op de Sahara Expo 2024 vindt u op visit RVO.nl. Dit kan een geweldige kans zijn om zakelijke mogelijkheden te openen in Egypte. De deadline voor aanmelden is verlengd tot 18 juli.