U bent hier:

Artemis Kennisdag op 8 november 2022 geopend voor inschrijving

De jaarlijkse Artemis Kennisdag voor alle specialisten & adviseurs gewasbescherming in de land- & tuinbouw vindt dit  jaar plaats op 8 november van 10.30 – 16.00 uur. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor deelname. 

Programma & AANMELDEN

Ook dit jaar is er een interessant programma samengesteld in het teken van vergroening van gewasbescherming. Meer informatie over alle onderwerpen, de sprekers en de organisatie vindt u op de Kennisdag pagina 

 PROGRAMMA & INSCHRIJVEN

De inschrijving is vanaf nu geopend. Wacht niet te lang om u op te geven.

Diverse onderwerpen om te komen tot weerbare planten en teeltsystemen staan dit jaar op het programma. Wij moeten immers haast maken om de doelstellingen in het UP gewasbescherming in 2030 te realiseren. De wegval van chemische middelen is in een versnelling en het zoeken is naar nieuwe technologische en biologische oplossingen. Met verschillende ingrediënten hopen wij u weer van goede informatie te voorzien om het IPM of beter gezegd het ICM programma samen met boeren en tuinders in te vullen.

Welke nieuwe detectie technieken zijn er voor ziekten en plagen ? Of kan de plant zelf geurstoffen maken ter verdediging tegen ziekten en plagen ? Hoe komen wij tot een grondige aanpak van bodemplagen ? Is de steriele insecten techniek een oplossing en hoe kunnen wij de inzet van drones-technologie goed benutten in de beheersing van ziekten en plagen. Vragen waarop u antwoorden krijgt van prominente sprekers op dit vlak.

Tip: Bekijk dit event ook in de Artemis jaarkalender